Arbejde Adlers Hus
35 31 12 22

Mad og måltider

Sunde og varierede måltider er af stor betydning for at komme sig efter sygdom eller for at opnå god effekt af genoptræning. Vi har vores eget køkken, som hver dag laver mad til Aflastningsafdelingen. Køkkenet producerer alt maden selv fra bunden, og ca. 50% af vores indkøb er økologiske.


Morgenmad består af hjemmebagt brød eller boller med smør, ost, marmelader, yoghurt, havregryn, mv. Dertil serveres kaffe, te, mælk, vand og saft. Hvis man ønsker det, er der også mulighed for at få frisklavet havregrød eller øllebrød. 
 
Som beboer i Aflastningsafdelingen har man mulighed for at spise sammen med andre i dagligstuen eller på sit eget værelse. Om sommeren er der desuden mulighed for få bragt sin middagsmad ned i atriumgården, så man kan spise udendørs.
 
Den varme mad serveres midt på dagen. Foruden en hovedret består måltidet af en biret, som kan være en desset eller en forret. Om eftermiddagen serveres der kaffe/te samt hjemmebagte kage, boller, frugt eller andet i Aflastningsafdelingen.
 
I løbet af dagen kan beboere og pårørende frit forsyne sig med kaffe og te samt vand og saftevand fra skænken i dagligstuen. 

Kontakt os
Kontakt os på telefon 35 31 12 22
 
Arbejde Adlers Hus | Thorsgade 61 | 2200 København N