Arbejde Adlers Hus
35 31 12 22

Hvordan kan jeg støtte

En del af vores tilbud og aktiviteter, herunder værestedet Oasen, gennemføres uden offentlig støtte. Derfor tager vi meget gerne mod støtte fra organisationer, fonde, enkeltpersoner og andre, som vil støtte vores indsats blandt hjemløse og andre socialt udsatte. Støtten til vores arbejde er af stor betydning . Derfor indgår vi gerne aftaler om besøg, foredrag eller andet, når vi modtager økonomisk støtte eller donationer.


Økonomisk støtte

Det er muligt at støtte os økonomisk. Støttebeløb kan indsættes på vores konto i Sydbank Reg.nr.: 8075, Kontonr.: 110 75 68.

Ønsker du at støtte os økonomisk eller har du spørgsmål om støtte eller donationer, er du altid velkommen til at kontakte centerleder Dorte S. Andersen på tlf: 2911 0690 / mail: dsa@arbejdeadler.dk.


Donationer

Vi modtager gerne møbler, senge eller lignende til brug i fx husets bofællesskaber og værested. Donerede møbler er også en god hjælp til de fraflyttede beboere, som skal ud at etablere et helt nyt hjem.

Husets ”billedbank” modtager også gerne donerede kunstværker og anden vægudsmykning. Billedbanken er et tilbud til alle beboere om selv at kunne vælge udsmykning til deres værelse under opholdet. Doneret vægudsmykning gør det også muligt for os, at variere udsmykningen i værestedet og på vores fællesarealer.

Hvis du gerne vil donere møbler eller vægudsmykning til billedbanken, er du velkommen til at kontakte centerleder Dorte S. Andersen på tlf: 2911 0690 / mail: dsa@arbejdeadler.dk .


Frivillighed

Husets frivillige er en uvurderlig støtte i vores arbejde og til stor glæde for vores beboere og brugere. Hvis du ønsker at donere din tid, kræfter og engagement som frivillig i huset, kan du læse mere om dine muligheder her
 
Smartphone menu

Hvordan bliver jeg frivillig
Besøg of foredrag
Kontakt os
Kontakt os på telefon 35 31 12 22
 
Arbejde Adlers Hus | Thorsgade 61 | 2200 København N