Arbejde Adlers Hus
35 31 12 22

Hvordan kan jeg støtte

Vi tager meget gerne mod støtte fra organisationer, fonde, enkeltpersoner og andre, som vil støtte vores indsats blandt hjemløse og andre socialt udsatte. Støtten til vores arbejde er af stor betydning. Derfor indgår vi gerne aftaler om besøg, foredrag eller andet, når vi modtager økonomisk støtte eller donationer.

Økonomisk støtte
Det er muligt at støtte os økonomisk. Støttebeløb kan indsættes på vores konto i Sydbank Reg.nr.: 8075, Kontonr.: 110 75 68.

Ønsker du at støtte os økonomisk eller har du spørgsmål om støtte eller donationer, er du altid velkommen til at kontakte administrationssekretær Kirsten Gadsbøll på tlf: 5240 3336 / mail: kg@arbejdeadler.dk

Donationer
Da vi har erfaring for, at mange beboere mangler basisudstyr til hjemmet indsamler vi diverse effekter til vores såkaldte ”startkasser”.  Vi modtager meget gerne:

  • Sengelinned og lagner

  • håndklæder og vaskeklude

  • Porcelæn

  • Glas

  • Bestik

Startkasserne er et tilbud til fraflyttede beboere, som mangle udstyr til hjemmet – samt beboere som skal etablere et helt nyt hjem. Kasserne pakkes af en af vores frivillige. Kasserne bliver typisk sammensat med porcelæn, glas og bestik mv. til seks personer. Har vi termokander, brødkurve, lysestager mv. lægger vi også dette i kassen. Desuden vedlægges poser med sengelinned, lagner og håndklæder.  

Hvis du gerne vil donere effekter kan disse afleveres i huset på hverdage. Du er også velkommen til at kontakte administrations- sekretær Kirsten Gadsbøll på tlf: 5240 336 / mail: kg@arbejdeadler.dk for at aftale aflevering.

Frivillighed
Husets frivillige er en uvurderlig støtte i vores arbejde og til stor glæde for vores beboere og brugere. Hvis du ønsker at donere din tid, kræfter og engagement som frivillig i huset, kan du læse mere om dine muligheder her

Smartphone menu

Hvordan bliver jeg frivillig
Besøg of foredrag
Kontakt os
Kontakt os på telefon 35 31 12 22
 
Arbejde Adlers Hus | Thorsgade 61 | 2200 København N