Arbejde Adlers Hus
35 31 12 22

Dagens gang i aflastningen

Der serveres morgenmad fra kl. 8.00 til ca. 10.00. Morgenmaden serveres i dagligstuen. Beboere som spiser på værelset og ikke selv kan hente morgenmaden, får den bragt ind på værelset.
 
Genoptræning og undersøgelser på hospitaler mv. foregår som oftest om formiddagen. Vi hjælper efter behov den enkelte med at koordinere diverse undersøgelser og aktiviteter ud af huset, og vi hjælper også gerne med at bestille transport.
 
Rengøring af værelser og fællesarealer foregår om formiddagen.
 
Den varme mad kommer fra plejecenter Sølund og serveres kl. 12.30. Maden serveres i dagligstuen. Er man ude eller har man først lyst til at spise senere sætter vi gerne maden til side.
 
I løbet af dagen står der kaffe og te på vores selvbetjeningsskænk i dagligstuen, hvor beboere og gæster er velkomne til at forsyne sig. På gangen finder man bøger, blade, kryds og tværs hæfter samt materialer til kreative aktiviteter, som man er mere end velkommen til at bruge. Der serveres eftermiddags-kaffe kl. 15.00 med enten kage, sandwiches, frugt, müslibarer eller lignende i dagligstuen.
 
Aftensmaden serveres i dagligstuen kl. 18.00. Som ved middagsmaden kan aftensmaden sættes til side til senere.
 
Har man behov for hjælp og pleje ved sengetid, aftaler den enkelte med personalet, hvornår og hvordan dette finder sted.
 
Ønsker man tilsyn i løbet af nattetimerne, kan man aftale, at nattevagten kigger ind en til flere gange om natten.

 
Kontakt os
Kontakt os på telefon 35 31 12 22
 
Arbejde Adlers Hus | Thorsgade 61 | 2200 København N