Arbejde Adlers Hus
35 31 12 22

Dagens gang i aflastningen

Der serveres morgenmad fra kl. 7.30 til ca. 10.00. Morgenmaden serveres i dagligstuen. Beboere som spiser på værelset og ikke selv kan hente morgenmaden, kan få den bragt ind på værelset.
 
Genoptræning, NADA, undersøgelser på hospitaler mv. foregår som oftest om formiddagen. Vi hjælper efter behov den enkelte med at koordinere diverse undersøgelser og aktiviteter ud af huset, og vi hjælper også gerne med at bestille transport.
 
Rengøring af værelser og fællesarealer foregår om formiddagen.
 
Den varme mad serveres kl. 12.00. Maden serveres i dagligstuen. Som beboer har man altid mulighed for at få maden bragt ned i værestedet, hvis man gerne vil spise der. Er man ude eller har man først lyst til at spise senere sætter vi gerne maden til side.
 
I løbet af dagen står der kaffe og te på vores selvbetjeningsskænk i Aflastningen, hvor beboere og gæster er velkomne til at forsyne sig. I skænken og på vores "kreavogn" finder man også bøger, blade, kryds og tværs hæfter samt materialer til kreative aktiviteter. Alle sammen ting, som man er mere end velkommen til at bruge. Om eftermiddagen sættes kage, eftermiddagsbrød eller lignende frem til beboerne på skænken.
 
Aftensmaden serveres i dagligstuen kl. 18.00. Som ved middagsmaden kan aftensmaden sættes til side til senere, hvis man ønsker det. Kl. 19.30 er der aftenkaffe med lidt brød og frugt til den ekstra sult.
 
Har man behov for hjælp og pleje ved sengetid, aftaler den enkelte med personalet, hvornår og hvordan dette finder sted.
 
Ønsker man tilsyn i løbet af nattetimerne, kan man aftale, at nattevagten kigger ind en til flere gange om natten.

 
Kontakt os
Kontakt os på telefon 35 31 12 22
 
Arbejde Adlers Hus | Thorsgade 61 | 2200 København N