Arbejde Adlers Hus
35 31 12 22

Beboeraktiviteter i aflastningen

NADA (ØREAKUPUNKTUR)

Tirsdag og torsdag kl. 10 er der mulighed for at modtage NADA . Det foregår i opholdsstuen på 4. sal. NADA påbegyndes først efter en grundig information og introduktion til forløbet.

Tre af husets ansatte er uddannet i øreakupunkturformen NADA  NADA-modellen er en non-verbal metode med focus på recovery, empowerment og personlig udvikling og kan gives som supplement til anden behandling. NADA er et non verbalt standardprogram udviklet i 1974 af psykiater Michael Smith og medarbejdere på Lincoln Hospital i South Bronx New York. NADA er recovery samt empowerment og ikke en lægelig eller medicinsk behandling.


POP-UP SHOP MED LÆKKERT GENBRUGSTØJ

Hver anden uge er der Pop-up shop med genbrugstøj i vores træningssal. Vores servicemedarbejder Charlotte er ansvarlig for shoppen. Pop-up shoppen er et tilbud til beboerne om at kunne forny garderoben til en billig penge.
Priserne er yderst rimelige (fx 10 kr. for en skjorte) og al indtægt går til ture, oplevelser, blomster osv. til gavn for beboerne.

Man er meget velkommen til at donere rent og pænt tøj til shoppen. Tøjet kan afleveres i værestedet Oasen i Oasens åbningstid alle hverdage kl. 10.00 – 15.00 eller ved henvendelse pr. mail til centerleder Dorte S. Andersen

Kontakt os
Kontakt os på telefon 35 31 12 22
 
Arbejde Adlers Hus | Thorsgade 61 | 2200 København N