Arbejde Adlers Hus
35 31 12 22

Aflastningen


Husets 16 aflastningspladser er et tilbud for borgere, som efter endt hospitalsbehandling ikke umiddelbart kan vende hjem til en bolig og som har brug for yderligere omsorg, støtte og pleje, før de kan tilbydes en ny bolig.

Tilbuddet om en aflastningsplads retter sig også til de hjemløse fra gaden eller herberger, som er blevet akut syge og har et plejebehov, der gør at de ikke kan rummes i andre tilbud til hjemløse. Fælles for begge grupper er, at de har brug for yderligere omsorg, støtte og pleje, før de kan tilbydes en bolig.

Aflastningsafdelingen er bemandet med to sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter og sygehjælpere, som varetager den daglige pleje og omsorg. Der er sundhedsfagligt personale på arbejde døgnet rundt. Huset samarbejder i øvrigt  tæt med Københavns Kommunes hjemmepleje, borgernes egen læge såvel som eksterne fysio- og ergoterapeuter, omsorgstandplejen m.fl.

Aflastningen har desuden en fysioterapi, hvor alle beboere er velkomne til at træne. Beboerne med en såkaldt genoptræningsplan trænes her i huset af fysioterapeuter fra Bispebjerg / Nørrebro kommunale træningstilbud. Derudover samarbejder vi med Nørrebro Fysioterapi, som tilbyder træning i huset tre gange ugentligt. Desuden tilbyder vi NADA – øreakupunktur, som er velegnet til boerer med uro, angst, abstinenser og søvnproblemer. 

Alle beboerværelser er møblerede med plejeseng, sengebord, lamper, stole, bord, reol og klædeskab. Der er TV på alle værelser. Fællesområderne omfatter bl.a. en lys nyindrettet dagligstue, hvor man kan slappe af, se tv, hygge sig og spise dagens måltider i fællesskab med andre.


 

Hvordan får man en aflastningsplads i Arbejde Adlers Hus?


Det er Københavns Kommune, der visiterer til aflastningspladserne. Henvendelse om en aflastningsplads kan ske til Socialforvaltningens Hjemmeplejevisitation på hverdage mellem kl. 10-14 på telefonnummer 3317 3000.

 
Smartphone menu

Målgruppe
Visitation
Borgere og beboer
Pårørende
Pleje og omsorg
Genoptræning
Dagens gang i aflastningen
Værelser
Mad og måltider
Mindfullness
Øreakupuntur
Pop-up shop
Tilsyn
Kontakt os
Kontakt os på telefon 35 31 12 22
 
Arbejde Adlers Hus | Thorsgade 61 | 2200 København N