Arbejde Adlers Hus
35 31 12 22

Beboeraktiviteter i aflastningen

MORGENSANG

Vi synger ugen i gang hver mandag kl. 10. Morgensangen foregår i opholdsstuen i Aflastningen. Alle beboere, pårørende og ansatte, som har lyst til at være med er velkomne til at deltage. Når vi har beboere, som kan spille klaver, anvender vi afdelingens klaver, som står i opholdsstuen.


TIRSDAGSHJØENET

I Tisdagshjørnet er der mulighed for at være kreativ og bruge både hænder og hoved i et godt og hyggeligt fællesskab. Vi strikke, hækle, tegne, lægge puslespil, spiller spil osv. Aktiviteten foregår i værestedet Oasen hver tirsdagen kl. 13 og henvender sig både til beboere og brugere af værestedet.


LET MOTION OG MINDFULNESS

Onsdag kl. 11 tilbyder vores ergoterapeut let motion og Mindfulness i fysioterapien. Her kan alle være med, også selvom der er skavanker, der skal tages hensyn til. Let motion og mindfulness kan især være en god mulighed for beboere, som ikke træner efter en genoptræningsplan, eller som gerne vil finde plads til både bevægelse og ro i hverdagen.
Der er tale om helt basal grundtræning, hvor formålet er at ”mærke egen krop”. Efterfølgende er der Mindfulness afspænding.


NADA (ØREAKUPUNKTUR)

Tirsdag og torsdag kl. 10 er der mulighed for at modtage NADA . Det foregår i opholdsstuen på 4. sal. NADA påbegyndes først efter en grundig information og introduktion til forløbet.

Tre af husets ansatte er uddannet i øreakupunkturformen NADA  NADA-modellen er en non-verbal metode med focus på recovery, empowerment og personlig udvikling og kan gives som supplement til anden behandling. NADA er et non verbalt standardprogram udviklet i 1974 af psykiater Michael Smith og medarbejdere på Lincoln Hospital i South Bronx New York. NADA er recovery samt empowerment og ikke en lægelig eller medicinsk behandling.


POP-UP SHOP MED LÆKKERT GENBRUGSTØJ

Hver anden uge er der Pop-up shop med genbrugstøj i vores træningssal. Vores servicemedarbejder Charlotte er ansvarlig for shoppen. Pop-up shoppen er et tilbud til beboerne om at kunne forny garderoben til en billig penge.
Priserne er yderst rimelige (fx 10 kr. for en skjorte) og al indtægt går til ture, oplevelser, blomster osv. til gavn for beboerne.

Man er meget velkommen til at donere rent og pænt tøj til shoppen. Tøjet kan afleveres i værestedet Oasen i Oasens åbningstid alle hverdage kl. 8.30 – 15.00 eller ved henvendelse pr. mail til centerleder Dorte S. Andersen

 

Kontakt os
Kontakt os på telefon 35 31 12 22
 
Arbejde Adlers Hus | Thorsgade 61 | 2200 København N